Qui som

Xarxa de lletres som un grup de persones “tocades per l’escriptura” que ens hem reunit amb l’objectiu d’elaborar un relat col·lectiu.

Aquest projecte es va engegar a principis de 2010 gràcies a la col·laboració entre el Taller d’Escriptura Creativa de la Cooperativa Rocaguinarda i el Raconet del Centre Cívic del Guinardó.

Ha comportat més d’un any de preparació intensa, amb la participació activa de moltes persones de dins i de fora del taller. Hi hem treballat amb il·lusió i empenta, amb la coordinació de la Carme Rodríguez, de Taller Literario de Barcelona Planetababel.

Volem donar les gràcies també al José Manuel Delgado, que ens va engrescar a tirar endavant la idea i ens va ajudar a perdre la por del wiki, així com al David Lladó, el dinamitzador actual del Raconet.

Ha estat per a tots nosaltres una experiència molt enriquidora: tot un repte de treball literari en grup i d’aprenentatge i ús de les noves tecnologies al servei de la creació col·lectiva.

El resultat de tota aquesta sinergia és la novel·la virtual que teniu a les mans, o més ben dit, a la pantalla. Si ho prefereixes, pots descarregar-te la novel·la en pdf o com a e-book o, fins i tot, encarregar-ne un exemplar en paper.

Esperem que us agradi.

Bona lectura!